Bemutatkozás

Megbízhatóság. Szakértelem. Tudás.

Az IGM hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok, valamint állami tulajdonú és nonprofit szervezetek számára nyújt jogi és projektmenedzsment szolgáltatásokat. Valódi értékteremtő tevékenységet végzünk nap mint nap, amihez kulcs a szakmai felkészültség, az elhivatottság és a folyamatos fejlődés.

A csapatunk tagjai magasan képzett, differenciált ismeretekkel rendelkező, tapasztalt ügyvédek. Sikerorientált hozzáállással, maximalizmussal és kitartó munkával törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeit maradéktalanul kielégítsük.

Szakterületek

Elsősorban az alábbi területeken állunk ügyfeleink rendelkezésére:

Társasági jog, M&A

Cégbírósági, versenyhivatali eljárások, vállalati felvásárlások

További részletek »

Kereskedelmi jog

Szerződések, kereskedelmi jogviták rendezése

További részletek »

Szervezetek képviselete

Közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványok

További részletek »

Pénzügyi jog

Vállalatfinanszírozás; hitel- és egyedi szerződések

További részletek »

Ingatlanjog

Tranzakciók, adásvételek, fejlesztések jogi támogatása

További részletek »

Energiajog, közüzemek

Cégek átvilágítása, jogi ügyintézés

További részletek »

Munkajog

Mintaszerződések, mintadokumentáció

További részletek »

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltse ki űrlapunkat a kapcsolat oldalon

Elérhetőségek »
Az IGM csapata

Ismerjen meg minket

Ismerjen meg minket

Az ügyvédi együttműködés dr. Illés Géza Márton irányítása alatt számos további ügyvédet, valamint ügyvédjelölteket, jogi asszisztenst, gyakornokot és adminisztratív munkatársat foglalkoztat.

Jelentősebb volumenű megbízások esetén partnerként további ügyvédi irodákat is bevonunk a teljesítésbe, akikkel rendszeresen dolgozunk együtt. Külső partnerként közbeszerzési tanácsadót foglalkoztatunk, továbbá állandó jelleggel együttműködünk adó-, illetve könyvviteli (könyvvizsgáló) szakértővel is.

Irodánkról »

Ezt a honlapot a Dr. Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.), mint a Budapesti Ügyvédi Kamarában (1055 Budapest, Szalay u. 7.) bejegyzett iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon elérhetőek. Az ügyvédi iroda a honlapon közzétett információ teljességéért, pontosságáért, ezek felhasználásából származó bármilyen kárért, elmaradt haszonért felelősséget nem vállal. A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak, nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként, és nem hoz létre ügyvéd-ügyfél viszonyt a honlap látogatója és az ügyvéd között. A honlapon elérhető e-mail címekre küldött elektronikus levelek fogadása nem keletkezteti az ügyvéd részéről a megbízás elfogadását, ez csak írásbeli megállapodás vagy megbízás útján jöhet létre.